Sessió de presentació del nou pdM a les comarques de la Catalunya central de la demarcació de Barcelona

By pdmobilitat.cat 10 mesos ago
Home  /  Actualitat  /  Sessió de presentació del nou pdM a les comarques de la Catalunya central de la demarcació de Barcelona

El passat dijous 20 de desembre l’ATM va presentar el nou Pla Director de Mobilitat 2020 – 2025 (pdM) a l’àmbit territorial de les comarques de la Catalunya central de la demarcació de Barcelona. La presentació va tenir lloc a Manresa, a la seu del Consell Comarcal, on hi van participar unes 20 persones representants dels Consells Comarcals i dels Ajuntaments de les 5 comarques del territori: Anoia, Bages, Berguedà, Moianès i Osona.

Aquest acte va comptar amb la presència de Paloma Sánchez-Contador Escudero, cap de l’Oficina Tècnica de Mobilitat i Seguretat Viària Local de la Diputació de Barcelona, i de Míriam Sort Ticó, Directora dels Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat a la Catalunya Central.

En aquesta sessió es van presentar les tasques i funcions de l’ATM als ens comarcals i municipals, així com el nou pdM com a eina de planificació de la mobilitat d’aquest territori. Finalment, es va aprofitar l’ocasió per informar de la propera sessió de participació amb els principals agents territorials vinculats amb la mobilitat, que està prevista pel mes de febrer.

Categories:
  Actualitat, News
Aquesta publicació s'ha compartit 0 vegades
 000
About

 pdmobilitat.cat

  (50 articles)