El transport públic és l’opció preferida davant les restriccions en l’ús de vehicles contaminants

By pdmobilitat.cat 2 anys ago
Home  /  Actualitat  /  El transport públic és l’opció preferida davant les restriccions en l’ús de vehicles contaminants

Els resultats de la cinquena pregunta del mes ho deixen clar: fer servir el transport públic és la millor alternativa davant les restriccions cada cop més freqüents en l’ús dels vehicles contaminants, especialment en l’interior de les àrees urbanes. Aquesta opció va ser triada pel 61% de les respostes, és a dir 6 de cada 10 enquestats la van escollir en el cas que es veiessin afectats per les restriccions.

Pel contrari, sorprèn comprovar que l’opció de compartir cotxe no va ser considerada per cap de les persones participants.

També cal tenir en compte que dos opcions tan diferents davant les restriccions, com adquirir un vehicle no contaminant o prioritzar la mobilitat activa (a peu o en bicicleta), van tenir el mateix resultat: el 15% de les respostes.

La sisena “pregunta del mes” ja està disponible en l’apartat “Participa en el pdM” d’aquesta web esperant la vostra participació, que ajudarà en la redacció del nou Pla Director de Mobilitat 2020-2025 (pdM).

Categories:
  Actualitat, News
Aquesta publicació s'ha compartit 0 vegades
 000
About

 pdmobilitat.cat

  (51 articles)