El Born acollirà la jornada de presentació de la proposta del pdM 2020-2025

By pdmobilitat.cat 2 anys ago
Home  /  Actualitat  /  El Born acollirà la jornada de presentació de la proposta del pdM 2020-2025

El proper divendres 20 de setembre la Sala Moragues de El Born, Centre de Cultura i Memòria (carrer Comercial, 12 de Barcelona), acollirà la jornada de presentació pública de la proposta del nou Pla Director de Mobilitat (pdM) que va ser aprovat inicialment el passat 24 de juliol de 2019 pel Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Damià Calvet.

Consulta la documentació aprovada inicialment del nou pdM

Precisament, serà el mateix Conseller de Territori i Sostenibilitat qui farà l’acte de benvinguda d’aquesta jornada promoguda per l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), entitat que ha liderat el procés de redacció del pdM que es va iniciar al setembre de 2018.

Aquesta jornada s’organitza amb l’objectiu de presentar els resultats del nou pdM, els seus eixos estratègics, les mesures que planteja, així com els temes més diferencials i destacables del pla. L’acte del proper dia 20 també vol ser un punt de trobada i debat per a tots els agents implicats i interessats en la mobilitat en l’àmbit del Sistema Integrat de Mobilitat Metropolitana de Barcelona (SIMMB). D’aquesta manera, a més de la Generalitat de Catalunya, hi assistiran representats de l’Ajuntament de Barcelona, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), de l’Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) i, per suposat, de l’ATM, com a entitat impulsora del pdM.

Descarrega el programa de la jornada

Degut a l’interès que desperta el pdM en el territori i a que les places són limitades, és necessària la inscripció prèvia per poder assistir a aquesta jornada.

Inscripció a la jornada de presentació de la proposta del pdM

Si tens alguna qüestió sobre el pdM que t’agradaria plantejar durant la Jornada, pots enviar-la a través del següent link abans del 18 de setembre:
Fes-nos arribar la teva pregunta sobre el pdM

La Sala Moragues de El Born‒CCM és un espai polivalent de 350 m2 amb un gran escenari i capacitat per a 250 persones en un entorn monumental i ple d’història. Les seves instal·lacions estan preparades per facilitar l’accés a les persones amb mobilitat reduïda i amb discapacitat auditiva.

Categories:
  Actualitat, News
Aquesta publicació s'ha compartit 0 vegades
 000
About

 pdmobilitat.cat

  (51 articles)