Primera jornada oberta de participació ciutadana

By pdmobilitat.cat 8 mesos ago
Home  /  Actualitat  /  Primera jornada oberta de participació ciutadana

La participació ciutadana del nou pla director de Mobilitat (pdM) 2020 – 2025 inclou sessions de participació a diferents nivells: institucional, territorial i sectorial, grups tècnics específics i participació ciutadana general. Les sessions participatives en la fase de diagnosi es realitzen durant el darrer trimestre de 2018 i principis de 2019, mentre que el cronograma previst de les de propostes es concentrarà durant la segona meitat de 2019.

El 30 d’octubre es fa la primera jornada oberta al conjunt de la ciutadania al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona – CCCB (carrer de Montalegre, 5 – 08001 Barcelona), i serveix per presentar els objectius i contingut del pdM, així com el procés de participació i les accions de comunicació associades. També es planteja com un espai de debat per recollir les aportacions del públic assistent.

Descarrega't la presentació del pdM

 

La jornada oberta també inclou la presentació de diferents càpsules tècniques per plantejar als assistents els principals reptes de futur de la mobilitat. Les temàtiques d’aquestes càpsules són les següents:

  • “Una mobilitat accessible, sostenible i saludable”
  • “Els reptes de la mobilitat del futur”
  • “La mobilitat com a eina de desenvolupament econòmic i d’integració social”
Consulta el programa de la jornada
Categories:
  Actualitat, Uncategorized @ca
Aquesta publicació s'ha compartit 0 vegades
 000
About

 pdmobilitat.cat

  (4 articles)