El sector de les mercaderies també participa en el nou pdM

By pdmobilitat.cat 3 mesos ago
Home  /  Actualitat  /  El sector de les mercaderies també participa en el nou pdM

El passat 26 de febrer la seu de l’ATM va acollir la sessió de participació sectorial dedicada a les mercaderies del nou Pla Director de Mobilitat 2020 – 2025 (pdM). En aquesta sessió es van trobar administracions, operadors, entitats i associacions del sector que van conèixer els primers resultats de la diagnosi que s’està portant a terme sobre l’evolució de les mercaderies i la seva mobilitat, així com un estat de les infraestructures relacionades.

La sessió tenia com objectiu donar veu als agents del sector presents, per això es va realitzar una dinàmica participativa per identificar els principals reptes de futur de les mercaderies que s’hauran d’incorporar en el nou pdM. Gràcies a aquest treball previ, es va poder realitzar un debat exhaustiu i enriquidor sobre temes tan importants com:

  • La ineficiència del sistema actual en relació a les operacions en buit, especialment en la Distribució Urbana de Mercaderies (DUM).
  • Els canvis en les grans cadenes de subministrament i com evolucionar les estratègies actuals per fer més transparent i eficient el sector.
  • La necessitat de donar més importància al transport ferroviari de mercaderies i els punts intermodals.
  • La percepció de l’Eurovinyeta com a model de finançament.
  • La repercussió de l’e-commerce en la mobilitat i en el sector de la DUM, i les externalitats que implica.
Categories:
  Actualitat, News
Aquesta publicació s'ha compartit 0 vegades
 000
About

 pdmobilitat.cat

  (38 articles)